Γκάτλιν: Ο Μπολτ τραυματίστηκε γιατί καθυστέρησε η κούρσα -Εξαιτίας της τηλεόρασης - iefimerida.gr

Γκάτλιν: Ο Μπολτ τραυματίστηκε γιατί καθυστέρησε η κούρσα -Εξαιτίας της τηλεόρασης

Ενα φιλικό χτύπημα στην πλάτη από τον Γκάτλιν στον τραυματισμένο Μπολτ (Φωτογραφία: AP/ Martin Meissner)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τηλεοπτικά κανάλια ήθελαν να δείξουν το ένδοξο «αντίο» του Γιουσέιν Μπολτ. Αντί για αυτό, σε όλο τον κόσμο προβλήθηκε η εικόνα του σταρ πεσμένου στο έδαφος, κρατώντας το πόδι του, έχοντας τραυματιστεί, με συνέπεια να εγκαταλείψει την κούρσα.



Ισως όμως αυτά τα δύο γεγονότα να συνδέονται. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν οι Τζαμαϊκανοί συναθλητές του παγκόσμιου ρέκορντμαν, αλλά και ο Αμερικανός Τζάστιν Γκάτλιν: ότι ο Μπολτ τραυματίστηκε, επειδή καθυστέρησε η κούρσα για να τη δείξει η τηλεόραση.

Ο Μπολτ ήταν ο τέταρτος αθλητής της Τζαμάικα, στον τελικό των 4Χ100 μ. του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που ολοκληρώνεται σήμερα στο Λονδίνο. Αυτή, θα ήταν η τελευταία κούρσα του σταρ των σπριντ. Αλλά πρόλαβε να κάνει μόλις μερικούς διασκελισμούς, πριν πέσει στο έδαφος τραυματισμένος.

Οι συναθλητές του στην ομάδα σκυταλοδρομίας διαμαρτυρήθηκαν ότι τους άφησαν να περιμένουν 45 λεπτά στο call room. «Νομίζω ότι μας κράτησαν υπερβολικά πολύ εκεί. Ο Γιουσέιν κρύωσε πραγματικά. Στην πραγματικότητα μου είπε ''Είναι τρελό αυτό''. Σαράντα λεπτά και δύο απονομές μεταλλίων πριν την κούρσα μας», δήλωσε ο Γιόχαν Μπλέικ.

Με αυτή την άποψη συμφώνησε και ο Τζάστιν Γκάτλιν, κατηγορώντας την τηλεόραση για τον προγραμματισμό. «Ξέρω ότι η τηλεόραση είναι μαγική. Αλλά νομίζω ότι μας κράτησαν πολύ ώρα στο στάδιο, χωρίς ρούχα», είπε ο Αμερικανός παγκόσμιος πρωταθλητής των 100 μέτρων. Οταν ρωτήθηκε αν αυτό συνετέλεσε στον τραυματισμό του Μπολτ, απάντησε καταφατικά.

«Το πιστεύω. Γνωρίζοντας πώς αγωνίζεται ο Μπολτ, που είναι πάντα έτοιμος και σιγουρεύεται ότι δεν είναι τραυματίας. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να δεις τον Γιουσέιν τραυματισμένο όταν αγωνίζεται», απάντησε στο Reuters. «Δεν γνωρίζω το μέγεθος του τραυματισμού του. Το καλό είναι ότι έφυγε περπατώντας από τον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ