Η αδερφή της Μπιγιόνσε ανέβασε φωτογραφία με το πρόσωπο της καλυμμένο από εξανθήματα - iefimerida.gr

Η αδερφή της Μπιγιόνσε ανέβασε φωτογραφία με το πρόσωπο της καλυμμένο από εξανθήματα

Instagram/SaintRecords
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχα καλλιτέχνης, η Σολάνζ Νόουλς, είναι μια γυναίκα που δεν διστάζει να δείξει τις ατέλειες της.

Η αδελφή της Μπιγιόνσε μπορεί να μην είναι τέλεια, αυτό όμως που την κάνει τέλεια είναι ότι δεν ντρέπεται γι' αυτό. Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία το δέρμα του προσώπου και του λαιμού της φαίνεται να είναι καλυμμένο από μεγάλα, κόκκινα εξανθήματα.

«Η αγαπημένη (και πιο αληθινή μου) selfie-lol», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει μια από τις γενναίες, ειλικρινείς και με χιούμορ φωτογραφίες που έχουμε δει να ανεβαίνουν στο Instagram από διάσημους.

Εκτός από μια φιλική υπενθύμιση του πόσο σημαντικό είναι να αγκαλιάζουμε τις ατέλειες μας και να αποδεχόμαστε το σώμα μας όπως ακριβώς είναι, η συγκεκριμένη λήψη είναι ένα ταξίδι στο (όχι και τόσο μακρινό) παρελθόν.

Δες τη φωτογραφία και μάθε το λόγο που την ανέβασε στο Instagram στο ΒΟVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ