10 λόγοι για να μείνεις στην Αθήνα τον Αύγουστο - iefimerida.gr

10 λόγοι για να μείνεις στην Αθήνα τον Αύγουστο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι περισσότεροι να επιλέγουν τον Αύγουστο για τις διακοπές τους, όμως υπάρχουν και μερικοί που παραδοσιακά ψηφίζουν Αθήνα αυτές τις μέρες.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε για να περάσετε τέλεια. Αν όμως είστε από τους αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους «άτυχους» επειδή ξέμειναν στο κλεινόν άστυ, ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να δείτε την πόλη σας με άλλο μάτι.
Ένας διάσημος ταξιδιωτικός συγγραφέας, αφού γύρισε χώρες και χωριά, αποφάσισε να περάσει μια εβδομάδα στην δική του πόλη ως τουρίστας. Πήγε λοιπόν σε μουσεία που δεν είχε επισκεφτεί, ανακάλυψε περιοχές όπου δε είχε πατήσει ποτέ το πόδι του, έφαγε σε εστιατόρια που δεν γνώριζε και περιπλανήθηκε με τις ώρες σε στενά και δρομάκια άγνωστα γι΄ αυτόν μέχρι τότε. Το αποτέλεσμα ήταν να ανακαλύψει μια άλλη, δεύτερη πόλη, που υπήρχε εκεί δίπλα στο σπίτι του, αλλά εκείνος δεν είχε προλάβει ποτέ να δει. Μπορείτε απλώς να ακολουθήσετε το παράδειγμά του - θα εντυπωσιαστείτε.

10 λόγοι για να μείνεις στην Αθήνα τον Αύγουστο στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πόλη Αθήνα αύγουστος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ