Αυτή είναι η ηλικία που οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν καλά με το σώμα τους - iefimerida.gr

Αυτή είναι η ηλικία που οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν καλά με το σώμα τους

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν η αυτοπεποίθηση έχει άμεση σχέση με τη θετική γνώμη που έχουμε για το σώμα και την εικόνα μας, πότε τελικά την υιοθετεί μια γυναίκα;

Σίγουρα έχουν υπάρξει περίοδοι που έχετε νιώσει φανταστικά με το σώμα σας και άλλες που αποφεύγετε ακόμα και το είδωλό σας στον καθρέφτη.Το «πρόβλημα» με τη δεύτερη περίπτωση δηλαδή να έχετε αρνητική γνώμη για το σώμα σας, μπορεί να επηρεάσει από την συνολική σας διάθεση μέχρι τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα στην προσωπική σας ζωή ή στη δουλειά.

Τι μας λέει αυτό; Ότι είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό να νιώθετε υπέροχα με τον εαυτό σας. Πότε όμως συμβαίνει πραγματικά αυτό;

Μια βρετανική εταιρεία ρούχων, η M&Co πρόσφατα πραγματοποίησε μια έρευνα σε δείγμα 1.300 γυναικών όλων των ηλικιών προκειμένου να βγάλει κάποια συμπεράσματα σχετικά με τις προτιμήσεις τους στα μαγιό.

Διαβάστε τα αποτέλεσματα της έρευνας στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα έρευνα αυτοπεποίθηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ