Κρας τεστ με τη Σερβία για την Εθνική μπάσκετ (22:00) -Εκτός ο Αντετοκούνμπο - iefimerida.gr

Κρας τεστ με τη Σερβία για την Εθνική μπάσκετ (22:00) -Εκτός ο Αντετοκούνμπο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ίσως το πιο δύσκολο φιλικό της δίνει απόψε (22:00, ΕΡΤ1) η Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που στοχεύει σε ένα μετάλλιο στο Eurobasket, κοντράρεται... εκτός έδρας με τη Σερβία (στο τουρνουά του Βελιγραδίου), μετρώντας τις δυνάμεις της απέναντι σε μια κυρφία ομάδα.

Ο Κώστας Μίσσας θα συμπεριλάβει αυτή τη φορά στη δωδεκάδα τον Γιάννη Μπουρούση (που χθες, με το Μαυροβούνιο, έμεινε εκτός) και περιμένει να δει βελτίωση σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού της Εθνικής. Ωστόσο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στο γόνατο και κρίθηκε σκόπιμο να μην αγωνιστεί.

Η Σερβία, που είναι επίσης εκ των φαβορί για μετάλλιο στο Eurobasket, δεν θα έχει διαθέσιμους τους τραυματίες Νέντοβιτς και Ραντούλιτσα. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει στην προετοιμασία τους Τεόντοσιτς, Γιόβιτς, Μίτσιτς, Μπογκντάνοβιτς, Γκούντουριτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Λάζιτς, Σιμόνοβιτς, Κάλινιτς, Λούτσιτς, Μπίρτσεβιτς, Μάτσβαν, Κούζμιτς, Στίματς και Μαριάνοβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εθνική μπάσκετ Ελλάδα Σερβία φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ