Πρεμιέρα «ποίημα» στην Premier League - Νίκη για την Άρσεναλ 4-3 επί της Λέστερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρεμιέρα «ποίημα» στην Premier League - Νίκη για την Άρσεναλ 4-3 επί της Λέστερ [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα που θα την ζήλευε ο κάθε φίλαθλος σημειώθηκε στην Premier League. Το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος έκρυβε επτά γκολ και μια δραματική νίκη της Άρσεναλ επί της Λέστερ με σκορ 4-3.

Η ομάδα του Αρσεν Βενγκέρ προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με το πρώτο γκολ του Λακαζέτ στο πρωτάθλημα όμως η αντίδραση της Λέστερ ήταν άμεση και μέσα σε λίγα λεπτά πήρε προβάδισμα με τέρματα των Οκαζάκι και Βάρντι. Ο Γουέλμπεκ ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 2-2 στη λήξη του ημιχρόνου όμως ο Βάρντι λίγο μετά το πρώτο σφύριγμα του δευτέρου μέρους, με κεφαλιά έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Κρεγκ Σέξπιρ.

Ωστόσο ο Βενγκέρ ανακάτεψε την τράπουλα και η ομάδα του έφτασε στη νίκη. Αρχικά ήταν ο Ράμσεϊ που ισοφάρισε σε 3-3 ενώ στο 85' ο Ζιρού με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άρσεναλ Λέστερ Premier League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ