Επιμένει ο Τραμπ: Αν ο Κιμ επιτεθεί στο Γκουάμ ή αλλού, θα το μετανιώσει γρήγορα - iefimerida.gr

Επιμένει ο Τραμπ: Αν ο Κιμ επιτεθεί στο Γκουάμ ή αλλού, θα το μετανιώσει γρήγορα

«Αν ο Κιμ επιτεθεί στο Γκουάμ ή αλλού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρότι η διεθνής κοινότητα ζήτησε να επικρατήσει η ψυχραιμία, στην κόντρα μεταξύ Ουάσινγκτον και Πιονγιάνγκ, ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει στις «πολεμικές» δηλώσεις.

«Αυτός ο άνδρας δεν θα ξεφύγει με αυτό που κάνει, πιστέψτε με», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόμενος στον Κιμ Γιονγκ Ουν. «Αν εκστομίσει μία απειλή, κάτι που κάνει εδώ και χρόνια, ή αν επιτεθεί στο Γκουάμ, σε άλλη αμερικανική περιοχή ή σε σύμμαχό μας, θα το μετανιώσει πραγματικά. Και θα το μετανιώσει γρήγορα», τόνισε ο Τραμπ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Απαντώντας σε όσους αποδοκίμασαν τις δηλώσεις του, σχολίασε ότι επέκριναν τα λεγόμενά του μόνο και μόνο επειδή βγήκαν από το δικό του στόμα.

«Αν κάποιος άλλος ξεστόμιζε ακριβώς τις ίδιες λέξεις, θα έλεγαν τι υπέροχη δήλωση. Δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε αυτή τη χώρα χαίρονται με αυτά που λέω, γιατί έχουν επιτέλους έναν πρόεδρο που ορθώνει ανάστημα για το έθνος, τους φίλους και τους συμμάχους μας», συμπλήρωσε ο Τραμπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Κιμ Γιονγκ Ουν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ