Καλλιστεία για... παππούδες -Ενας διαφορετικός διαγωνισμός ομορφιάς στο Σάο Πάολο [βίντεο] - iefimerida.gr

Καλλιστεία για... παππούδες -Ενας διαφορετικός διαγωνισμός ομορφιάς στο Σάο Πάολο [βίντεο]

Πασαρέλα με χορευτικά στα καλλιστεία ηλικιωμένων στο Σάο Πάολο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηλικιωμένοι άνδρες με κοστούμια, καπέλα, κάποιοι κρατώντας μπαστούνι, κάνουν πασαρέλα, χορευτικές φιγούρες και στέλνουν φιλιά, ενώ το κοινό ζητωκραυγάζει.

Είναι μερικές από τις εικόνες που διαδραματίστηκαν στα καλλιστεία για ηλικιωμένους άνδρες που έγιναν και φέτος στο Σάο Πάολο, για 14η χρονιά.

Αυτός ο ιδιαίτερος διαγωνισμός ομορφιάς γίνεται για καλό σκοπό. Πρωταρχικός στόχος του η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των ηλικιωμένων. Αποτελεί ένα κίνητρο για να βγουν αυτοί οι άνδρες από το σπίτι και την απραξία και να χαρούν τη ζωή.

Οι μετέχοντες στα φετινά καλλιστεία ήταν από 68 έως 90 ετών. Πιο όμορφος ηλικιωμένος αναδείχθηκε ο Χοσέ ντος Σάντος Νέβες, ένας 76χρονος που κάλεσε τους συνομήλικούς του να εκτιμούν τον εαυτό τους, να γυμνάζονται και να προσέχουν την υγεία τους.

Δεν ήταν ο μοναδικός που πήρε «τίτλο» όμως, καθώς οι διοργανωτές επιλέγουν και βραβεύουν μεταξύ άλλων τον ηλικιωμένο με το πιο όμορφο χαμόγελο, τον πιο κομψό αλλά και τον πιο... ντροπαλό.

Brazil beauty pageant crowns handsomest elderly man in Sao Paolo #SaoPaolo pic.twitter.com/cXepQehqRL

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάο Πάολο καλλιστεία ηλικιωμένοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ