Οι ακυρώσεις παραγγελιών για τo Tesla Model 3 έφτασαν τις 63.000 - iefimerida.gr

Οι ακυρώσεις παραγγελιών για τo Tesla Model 3 έφτασαν τις 63.000

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν παραγγείλει κανείς σήμερα το πιο μικρό και βέβαια το οικονομικά πιο προσιτό μοντέλο της Tesla, το Model 3, θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον από 12 έως 18 μήνες προκειμένου να το παραλάβει.

Μέχρι τώρα με Model 3 κυκλοφορούν μόλις 30 πελάτες της αμερικάνικης εταιρείας, τα αυτοκίνητα των οποίων παραδόθηκαν σε ειδική τελετή που οργανώθηκε τον προηγούμενο μήνα -κυρίως για να καθησυχαστούν οι επενδυτές της Tesla Motors.

Στην πράξη υπάρχει μεγάλο θέμα με την παραγωγή, η οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί την πολύ μεγάλη ζήτηση, γεγονός που ανάγκασε τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Elon Musk να παραδεχτεί πως συνολικά 63.000 παραγγελίες του Model 3 έχουν ακυρωθεί, ακριβώς λόγω αυτής της μεγάλης καθυστέρησης στις παραδόσεις.

Οι ακυρώσεις παραγγελιών για τo Tesla Model 3 έφτασαν τις 63.000 | iefimerida.gr 0

Έτσι ο συνολικός αριθμός τους έχει μειωθεί από τις 518.000 στις 455.000, που εξακολουθούν να παραμένουν ιδιαίτερα πολλές. Βέβαια το ζητούμενο για την Tesla είναι να μην υπάρξουν περαιτέρω απώλειες, ειδικά τώρα που οι μεγάλες και καταξιωμένες αυτοκινητοβιομηχανίες μπαίνουν δυνατά στην ηλεκτροκίνηση.

Οι ακυρώσεις παραγγελιών για τo Tesla Model 3 έφτασαν τις 63.000 | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Tesla MODEL παραγγελίες ζήτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ