Η φωτογραφία-ντοκουμέντο της Τέιλορ Σουίφτ με dj τη στιγμή που την παρενοχλεί σεξουαλικά - iefimerida.gr

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο της Τέιλορ Σουίφτ με dj τη στιγμή που την παρενοχλεί σεξουαλικά

Φωτογραφία :Apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέιλορ Σουίφτ. Η γυναίκα που σύμφωνα με το Forbes, κέρδισε τα περισσότερα χρήματα στη μουσική βιομηχανία το έτος 2016, βρίσκεται το διάστημα αυτό σε δικαστική διαμάχη με τον DJ David Mueller και απασχολεί την επικαιρότητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η διάσημη τραγουδίστρια κατηγορεί τον DJ David Mueller, ότι το 2013, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν πριν από μια συναυλία, εκείνος έχωσε το χέρι του κάτω από τη φούστα της και προχώρησε σε μία άσεμνη χειρονομία.

Εκείνος από την πλευρά του μήνυσε τη σταρ το 2015, ισχυριζόμενος ότι η κατηγορία της τον οδήγησε να χάσει τη δουλειά του. Ακολούθησε άλλη μια κατηγορία από την Σουίφτ που έκανε λόγο για επίθεση από τον DJ David Mueller και η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης με πρωταγωνιστές τις δύο αυτές προσωπικότητες της showbiz έλαβε χώρα την Πέμπτη στις αίθουσες του δικαστηρίου.

Δείτε τη φωτογραφίια-ντοκουμέντο και διαβάστε τη σοκαριστική κατάθεση της Τέιλορ Σουίφτ στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέιλορ Σουίφτ δικη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ