Τρένο διαλύει φορτηγό, που είχε κολλήσει στις ράγες [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρένο διαλύει φορτηγό, που είχε κολλήσει στις ράγες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η στιγμή που μια εμπορική αμαξοστοιχία πέφτει πάνω σε ένα φορτηγό που είχα κολλήσει στις ράγες στο κέντρο μιας κωμόπολης στη Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η σύγκρουση, που έγινε χθες (Πέμπτη) το απόγευμα τοπική ώρα, ήταν τόσο σφοδρή που το φορτηγό και το ρυμουλκούμενο μετατράπηκαν σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, κανείς δεν τραυματίστηκε.

Μια οδηγός ΙΧ, που κατέγραψε το απίστευτο ατύχημα με την κάμερά της δεν έχει καταφέρει ακόμη να συνέλθει από το σοκ.

«Ένιωσαν να χάνω τη γη κάτω απ’ τα πόδια μου», είπε η Κέλι Νίκολς. «Ευτυχώς δεν υπήρχαν άνθρωποι στο φορτηγό».

Train hauling candy slams into tractor-trailer in Henry County

Thankfully, @RElliotWSB reports no injuries

STORY: https://t.co/0dA305qZVx pic.twitter.com/lBKiRZDfKN

Μια κάτοικος του Locust Grove, που ζει εδώ και 40 χρόνια σ’ ένα σπίτι κάπου εκατό μέτρα μακριά, λέει ότι τα ατυχήματα είναι συχνά στη συγκεκριμένη διάβαση, καθώς τα φορτηγά που διέρχονται από εκεί κολλούν μια με δυο φορές το μήνα στις ράγες. Ο μεγαλύτερος φόβοςτης είναι μήπως κάποια μέρα η σύγκρουση θα είναι τόσο σφοδρή που θα προκαλέσει τον εκτροχιασμό του τρένου.

«Εύχομαι οι οδηγοί των φορτηγών να προσέχουν τις πινακίδες», είπε. «Φοβόμαστε μήπως κάποια μέρα εμπλακεί σε σύγκρουση ένα τρένο που θα μεταφέρει ένα επικίνδυνο φορτίο και δεν προλάβουμε να απομακρυνθούμε. Ευτυχώς, αυτή τη φορά το φορτηγό μετέφερε καραμέλες. Είμαι ευτυχισμένη που ήταν μόνον καραμέλες».

Τα συνεργεία χρειάστηκαν κάποιες ώρες για να μαζέψουν τα συντρίμμια και τις καραμέλες βουτύρου που διασκορπίστηκαν στην περιοχή μετά το ατύχημα. Η αστυνομία ετοιμάζεται να απαγγείλει κατηγορίες στον οδηγό του φορτηγού, ο οποίος αγνόησε, όπως αποδείχτηκε, όλα τα προειδοποιητικά σήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Τζόρτζια σύγκρουση τρένο φορτηγό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ