«Στοπ» στον τουρισμό της ντροπής -Οι κάτοικοι στον Κάβο της Κέρκυρας θέλουν να «διώξουν» τους Βρετανούς [εικόνες] - iefimerida.gr

«Στοπ» στον τουρισμό της ντροπής -Οι κάτοικοι στον Κάβο της Κέρκυρας θέλουν να «διώξουν» τους Βρετανούς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως μετά το στοπ σε 10.000 Βρετανούς να πάνε στα Μάλια, σειρά έχει και ο Κάβος της Κέρκυρας.

Οπως φαίνεται το χωριό στην Κέρκυρα βάζει στη μαύρη λίστα τους νεαρούς Άγγλους που βλέπουν την επίσκσεψή τους στην περιοχή ως μία ευκαιρία για να ξεσαλώσουν.

Συγκεκριμένα, ο πολιτιστικός σύλλογος του Κάβου και οι ντόπιοι έχουν εκφράσει την αντίδρασή τους για την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό, με τους μεθυσμένους Βρετανούς να βρίσκονται κάθε ξημέρωμα λιπόθυμοι σε κάθε γωνιά του νησιού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, οι ντόπιοι στον Κάβο δεν είναι ότι δεν θέλουν το μέρους τους να είναι τουριστικός προορισμός, αλλά πλέον προτιμούν αυτό που γινόταν παλαιότερα, όταν δηλαδή ήσυχοι τουρίστες πήγαιναν ως επί το πλείστον στο νησί.

«Στοπ» στον τουρισμό της ντροπής -Οι κάτοικοι στον Κάβο της Κέρκυρας θέλουν να «διώξουν» τους Βρετανούς [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Από την άλλη, η αστυνομία κάνει ότι μπορεί για να επιβάλει την τάξη, κάνοντας συνεχώς περιπολίες και κλείνοντας τη μουσική στα μαγαζιά από νωρίς, πριν γίνει ανεξέλεγκτη η κατάσταση.

Μάλιστα, όσα μπαρ συνεχίζουν να παίζουν δυνατά μουσική μέχρι πρωίας τους περιμένει υψηλό πρόστιμο ακόμη και λουκέτο για δέκα μέρες.

«Δεν είναι φυσιολογικές διακοπές αυτές που κάνουν οι Άγγλοι εδώ» λέει ο πρόεδρος του συλλόγου , Βαγγέλης Ασπιώτης, στην Daily Mail και κατηγορεί για την κατάσταση τα μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία, εναντίον των οποίων οι κάτοικοι έχουν καταθέσει μηνύσεις, ότι έχουν καταστρέψει τον ποιοτικό τουρισμό του Κάβου, μετατρέποντάς τον σε τόπο ασυδοσίας και ακολασίας για τους αχαλίνωτους νεαρούς.

«Στοπ» στον τουρισμό της ντροπής -Οι κάτοικοι στον Κάβο της Κέρκυρας θέλουν να «διώξουν» τους Βρετανούς [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Και συνεχίζει: «Οι άνθρωποι αυτοί κοιμούνται όλη την ημέρα, δεν αγοράζουν τίποτα, δεν πηγαίνουν σε εστιατόρια, τρώνε ένα σουβλάκι και την βγάζουν όλη νύχτα στα μπαρ που πίνουν μέχρι τελικής πτώσης. Δεν τον θέλουμε αυτόν τον τουρισμό, τονίζει, θέλουμε τους μεγαλύτερους Βρετανούς, που φέρονται πολιτισμένα και είναι οι καλύτεροι επισκέπτες»

Όπως αναφέρει μάλιστα ο Γιάννης Κάντας, στην Daily Mail, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κάβος, το ποτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα εκεί.

«Στοπ» στον τουρισμό της ντροπής -Οι κάτοικοι στον Κάβο της Κέρκυρας θέλουν να «διώξουν» τους Βρετανούς [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Όταν ήμουν παιδί, ο Κάβος ήταν ένας μικρός παράδεισος... τώρα είναι βρώμικος παράδεισος, βρώμικοι δρόμοι, βρώμικες παραλίες», ανέφερε ο ίδιος στο βρετανικό μέσο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάβος Κέρκυρα Βρετανοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ