Νίκη με ανατροπή για την ΑΕΚ στο φιλικό με τον Πλατανιά (2-1) - iefimerida.gr

Νίκη με ανατροπή για την ΑΕΚ στο φιλικό με τον Πλατανιά (2-1)

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανατροπή πήρε η ΑΕΚ τη νίκη στο φιλικό κόντρα στον Πλατανιά (2-1).

Η «Ενωση» βρέθηκε πίσω στο σκορ, έπειτα από λάθος που κατέληξε σε αυτογκόλ του Μάνταλου. Στο 9' ο Χριστοδουλόπουλος έκανε ένα λάθος γύρισμα, ο Μπούντνικ μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το γύρισμα και ο Μάνταλος προσπαθώντας να διώξει με το πόδι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η ισοφάριση ήρθε στο 19', όταν ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι. Η ΑΕΚ έκανε το 2-1 στο 49', έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου. Ο Αλμέιδα έκανε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Κοκκαλάς απέκρουσε αρχικά, αλλά ο Σιμόες από κοντά με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης (57' Τσιντώτας), Μπακάκης (73' Γιούσης), Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι (74' Γιαννούτσος), Λόπες (57' Βινίσιους), Γιόχανσον (46' Γαλανόπουλος), Αϊντάρεβιτς (46' Σιμόες), Μάνταλος (74' Μπάμπης), Χριστοδουλόπουλος (57' Πατίτο), Τρίστασον (57' Κλωναρίδης), Λιβάγια (46' Αλμέιδα).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουζερ, Ντικαμόνα, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Κορς, Πατράλης, Γιορέντε, Στάθης (30' Στάμου), Ντεβέσα, Μπούντνικ, Νσικουλού. Έπαιξαν και οι Κοκκαλάς, Γκρίζιελακ, Παπανικολάου, Ουές, Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσις, Γκούρτζινερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Πλατανιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ