Αν ο σύντροφός σου δεν σε κάνει να φτάνεις σε οργασμό, χώρισέ τον - iefimerida.gr

Αν ο σύντροφός σου δεν σε κάνει να φτάνεις σε οργασμό, χώρισέ τον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως γυναίκα δεν νοείται να μην έχεις διεκδικήσει και φυσικά φαντασιωθεί τη στιγμή εκείνη που θα φτάσεις στον πολυπόθητο οργασμό με το σύντροφο σου. Τι γίνεται όμως όταν δεν τον έχεις ζήσει ποτέ μέχρι τώρα;

Για να σε παρηγορήσουμε, δεν είσαι η μόνη. Λέγεται, ότι στο παρελθόν ακόμα και το απόλυτο sex symbol, Μέριλιν Μονρόε, είχε αποκαλύψει, ότι δεν είχε βιώσει κανέναν οργασμό και μάλιστα χαρακτήριζε τα χρόνια αυτά ως «χαμένα».

Ε λοιπόν μπορούμε να πούμε, ότι πολύ απλά συμφωνούμε μαζί της. Γιατί παρά το γεγονός ότι παραδεχόμαστε, πως είμαστε πιο εγκεφαλικά όντα και σίγουρα δεν φτάνουμε στην κορύφωση της σεξουαλικής πράξης με τη μια , όπως συμβαίνει με τους άντρες, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε, ότι το κυριότερο ζητούμενο στο σεξ είναι ο οργασμός.

Οταν αυτός απουσιάζει από τις ερωτικές μας περιπέτειες, τότε ευθύνη για το πρόβλημα της μη ικανοποίησης φέρει και ο άντρας, ο οποίος αποδεικνύεται ότι δεν προσπαθεί όσο θα έπρεπε, όσο θα θέλαμε ή πολύ χειρότερα δεν σέβεται την ανάγκη μας αυτή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεξ γυναίκα άνδρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ