Η ιδιοφυής περίπτωση της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη - iefimerida.gr

Η ιδιοφυής περίπτωση της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηθοποιός με το παράξενο ονοματεπώνυμο ερμηνεύει το βράδυ της Παρασκευής τον 13ο ρόλο αρχαίας τραγωδίας στην Επίδαυρο.

Χωρίς ανάσα: Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη δουλεύει διαρκώς. Τα πλάνα της για την επόμενη ή και τη μεθεπόμενη χρονιά είναι ήδη δρομολογημένα.

Το τηλέφωνό της χτυπά συστηματικά, οι προτάσεις για συνεργασία διαδέχονται η μία την άλλη, οι πρόβες και οι παραστάσεις είναι η καθημερινότητά της.

Xωρίς να λείπουν και οι εποχές που παίζει σε δύο διαφορετικά θέατρα, όπως συνέβη προ τριετίας, όταν έτρεχε από την Κεντρική Σκηνή του Εθνικού στο Επί Κολωνώ. Για τους περισσότερους στο χώρο του θεάτρου, το όνομά της αποτελεί εγγύηση. Εγγύηση και επιτυχία.

«Βιοπορίζομαι από τη δουλειά μου» είναι όμως το δικό της μότο, με το οποίο καταρρίπτει τους μύθους γύρω από τον εαυτό της. «Δεν μου αρέσει να παρελθοντολογώ. Είμαι επικεντρωμένη στο σήμερα», λέει και κλείνει το μάτι σε συνεργασίες που την κρατούν δημιουργική.

Διαβάστε τη συνέχεια στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καρυοφιλλιά Καραμπέτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ