Η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ στην πρώτη της καμπάνια για μεγάλο οίκο μόδας - iefimerida.gr

Η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ στην πρώτη της καμπάνια για μεγάλο οίκο μόδας

AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγαλώνοντας με δύο γονείς σταρ, η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Αλεκ Μπάλντουιν ακολουθεί σχεδόν αυτονόητα το χώρο του θέαματος.

Στα 21 της χρόνια, έχει αποφασίσει να απασχολεί τα μίντια. Και το καταφέρνει. Η μία φωτογράφιση έρχεται μετά την άλλη και εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει.

Πριν από λίγους μήνες, η Αιρλαντ Μπάλντουιν επιλέχθηκε ως πρόσωπο του ημερολογίου του περιοδικού «Love». Φορώντας μια καπαρντίνα (μέχρι που τελικά έμεινε topless!) και παίζοντας με τον φακό είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου. Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά είναι ξεκάθαρα θέμα DNA. Το όνομα της μητέρας της, βαρύ και η σύγκριση μαζί της αναπόφευκτη.

Αυτή τη φορά, η Αιρλαντ δοκιμάζεται σε κάτι καινούριο. Ενας από τους κορυφαίους οίκους μόδας, την επέλεξε για πρόσωπο της νέας του καμπάνιας και το αποτέλεσμα φαίνεται ότι τον δικαιώνει.

Δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Μπάσιντζερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ