Καμμένος για Βούτση -Δεν είμαστε ταλιμπάν, αλλά θα μείνουμε με τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Καμμένος για Βούτση -Δεν είμαστε ταλιμπάν, αλλά θα μείνουμε με τον Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την αρχική τρικυμία από το άδειασμα του Πάνου Καμμένου στον Νίκο Βούτση, ο υπουργός Αμυνας με σημερινές του δηλώσεις ρίχνει τους τόνους και ξεκαθαρίζει πως οι ΑΝΕΛ θα μείνουν μέχρι τέλος με τον Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ.Καμμένος έκανε λόγο για προσωπικές απόψεις του προέδρου της Βουλής χαρακτήρισε τα όσα είπε ο Νίκος Βούτσης χθες, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Μάλιστα πρόσθεσε πως είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τις απόψεις του.

Αναφερόμενος στη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είπε «εκεί όπου έχουμε διαφωνία το συζητάμε και όπου μένει η διαφωνία δεν προχωρούμε μαζί. Έχουμε βρει τρόπο συνεννόησης και κατανόησης, τόνισε χαρακτηριστικά, συμμετέχουμε στην κυβέρνηση έχοντας βάλει τις δικές μας κόκκινες γραμμές, σε αυτά τα θέματα έχουμε τις απόψεις μας διαφωνούμε πολλές φορές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ