Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Τζια -Εστειλαν ενισχύσεις από την Αθήνα - iefimerida.gr

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Τζια -Εστειλαν ενισχύσεις από την Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης στην Κέα (Τζια) σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα στις 6:45 το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Τζια -Εστειλαν ενισχύσεις από την Αθήνα | iefimerida.gr 0

Στο νησί όπως έκανε νωρίτερα γνωστό η Πυροσβεστική εστάλησαν ενισχύσεις από την Αθήνα για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Ειδικότερα, στις 12:00 το βράδυ έφυγε με πλοιάριο του σώματος από τον Πειραιά ένα πεζοπόρο τμήμα προκειμένου να συμμετάσχει στο έργο της κατάσβεσης, ενώ είναι σε ετοιμότητα οχήματα εάν χρειαστεί να μεταβούν σήμερα το πρωί με πλοίο της γραμμής από το Λαύριο.

Η φωτιά είναι σε εξέλιξη κοντά στα σπίτια πάνω από το Βουρκάρι και όπως έγινε γνωστό χθες αντιμετωπιζόταν από ένα πυροσβεστικό όχημα με έναν πυροσβέστη και έναν εθελοντή και τέσσερα οχήματα του δήμου.

Σε επικοινωνία του iefimerida χθες το βράδυ με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία διευκρίνισε ότι επειδή δεν υπάρχει κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στο νησί, δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την πυρκαγιά. Επεσήμανε δε ότι στο νησί υπάρχει ένας πυροσβέστης, ένας εθελοντής και ένα όχημα, που επιχειρούν στην κατάσβεση.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η φωτιά είναι σε δύο μέτωπα πάνω από το Βουρκάρι, κοντά στα σπίτια ενώ έχει ενημερωθεί και ο δήμος προκειμένου να συνδράμει με υδροφόρες.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την φωτιά το βράδυ της Τετάρτης:

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Τζια -Εστειλαν ενισχύσεις από την Αθήνα | iefimerida.gr 1
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Τζια -Εστειλαν ενισχύσεις από την Αθήνα | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζια φωτιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ