Η Ανι Λίμποβιτς φωτογραφίζει τη Τζένιφερ Λόρενς για τη Vogue Σεπτεμβρίου [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ανι Λίμποβιτς φωτογραφίζει τη Τζένιφερ Λόρενς για τη Vogue Σεπτεμβρίου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρισκόμαστε στον Αύγουστο, πράγμα που σημαίνει ότι αποκαλύπτονται σιγά σιγά και τα πιο σημαντικά εξώφυλλα περιοδικών του Σεπτεμβρίου.

Ορισμένες εκδόσεις έχουν ήδη δώσει μια γεύση από τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν: Η Κρίστεν Στιούαρτ στο βρετανικό Harper's Bazaar, η Σελένα Γκόμεζ στο InStyle... Ωστόσο όλες εμείς περιμένουμε υπομονετικά μέχρι να αποκαλύψει το παντοδύναμο θέμα της, η Vogue.

Την Τετάρτη, κυκλοφόρησε το εξώφυλλο για τον Σεπτέμβριο του 2017, το "Special Collector's Edition" με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη της Vogue, Τζένιφερ Λόρενς.

Για να γιορτάσει την 125η επέτειό της, η Vogue ζήτησε τη βοήθεια τεσσάρων μεγάλων φωτογράφων. Του Bruce Weber, της Annie Leibovitz, των Inez και Vinoodh και του καλλιτέχνη John Currin προκειμένου να δημιουργήσουν τέσσερα ξεχωριστά εξώφυλλα με την Τζένιφερ Λόρενς.

Το έργο Pièce de Résistance είναι της Annie Leibovitz, και δείχνει τη Λόρενς να φορά ένα πλούσιο, σατέν φόρεμα του Ralph Lauren, να ποζάρει απέναντι από το Άγαλμα της Ελευθερίας.

Δείτε το εκπληκτικό εξφυλλο της Vogue Για τον Σεπτέμβριο στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ