Στο ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου αντί για φλουρί έδωσαν... ομόλογο! [εικόνα] - iefimerida.gr

Στο ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου αντί για φλουρί έδωσαν... ομόλογο! [εικόνα]

φλουρί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως παρά την κρίση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και την μεγάλη δημοσκοπική κάμψη, πολλοί δεν έχουν χάσει το χιούμορ τους σε βαθμό που να κάνουν πολιτικό αυτοσαρκασμό, όπως το ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου, που κατά την κοπή πίτας του δεν έδωσε φλουρί αλλά.... ομόλογο!

Το ομόλογο έφερε τον τίτλο «Δάνειον εις χρυσόν ηγγυημένον, 29/01/2012» και τιμάται 2.500 ευρώ. «Εκδόθηκε» τη «κοινή εγγυήσει των ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ» και έφερε τις υπογραφές του γραμματέα της Τοπικής Αμαρουσίου Καλλικράτη Μανιάτη και της β' γραμματέως Ευγενίας Χανιώτη. Κατά την παράδοσή του το χιούμορ ήταν άφθονο ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα τα «ΝΕΑ» στην κοπή πίτας της Τοπικής Αμαρουσίου η προσέλευση ήταν μεγάλη, ένδειξη κατά την εφημερίδα ότι η βάση δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον της για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.

Στο ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου αντί για φλουρί έδωσαν... ομόλογο! [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ