«Σούπερ βασίλισσα» η Ρεάλ: 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - iefimerida.gr

«Σούπερ βασίλισσα» η Ρεάλ: 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Super Cup (Φωτογραφία: AP/ Boris Grdanoski)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποδείχθηκε... βασίλισσα της Ευρώπης ξανά, κατακτώντας το Super Cup, κερδίζοντας με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα Σκόπια.

Αυτή είναι η δεύτερη διαδοχική φορά που κατακτά το συγκεκριμένο τρόπαιο η Ρεάλ και η τέταρτη συνολικά. Η «βασίλισσα» είχε δοκάρι στο 16' σε κεφαλιά του Κασεμίρο, ο οποίος ήταν πιο εύστοχος στο 24' όταν έκανε το 1-0. Στο 52', ο Μπέιλ με τον Ισκο έκαναν το ένα-δύο και ο Ισπανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να κάνει το 2-0.

Στο 61' ο Μπέιλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο Λουκάκου από κοντά μείωσε σε 2-1 για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο (75' Λούκας), Μπέιλ (75' Ασένσιο), Μπενζεμά (83' Ρονάλντο)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Νταρμιάν, Μάτιτς, Αντέρ Ερέρα (56' Φελαϊνί), Πογκμπά, Μκιταριάν, Λίνγκαρντ (46' Ράσφορντ), Λουκακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ