O Τριντό πήγε κωπηλατώντας να ευχηθεί σε νεόνυμφους -Το φιλί στη νύφη και η γκριμάτσα του γαμπρού [εικόνες] - iefimerida.gr

O Τριντό πήγε κωπηλατώντας να ευχηθεί σε νεόνυμφους -Το φιλί στη νύφη και η γκριμάτσα του γαμπρού [εικόνες]

Οταν βλέπεις τον Τριντό να φιλά τη σύζυγό σου (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζάστιν Τριντό και το... κανό του έχουν απασχολήσει το διαδίκτυο επανειλημμένα. Αυτή τη φορά, ο Καναδός πρωθυπουργός πλησίασε κωπηλατώντας νεόνυμφους για να τους ευχηθεί.

Ο Τριντό και η σύζυγός του, Σόφι, έκαναν κανό σε εθνικό πάρκο κοντά στη Βικτώρια, όταν τους εντόπισαν οι νεόνυμφοι που βρίσκονταν σε ταχύπλοο. Το ζευγάρι κινήθηκε προς το μέρος των Τριντό και ο πρωθυπουργός έφτασε κοντά τους κάνοντας κουπί.

Το συμβάν κατέγραψε ο φωτογράφος του Καναδού πρωθυπουργού, Ανταμ Σκότι, ο οποίος δημοσίευσε τις φωτογραφίες στα social media.

Newlyweds Michelle and Heiner spotted @JustinTrudeau + Sophie kayaking at the @GulfIslandsNPR and came over to say hi pic.twitter.com/70UpHshD1o

Πολλοί χρήστες του Twitter παρατήρησαν πάντως ότι την ώρα που ο Τριντό φιλούσε τη νύφη, ο γαμπρός είχε πάρει μία αμήχανη έκφραση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζάστιν Τριντό νεόνυμφοι κανό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ