H Kένταλ Τζένερ στην αντεπίθεση -Τι απαντά στο μπαρ που την εξέθεσε με την απόδειξη - iefimerida.gr

H Kένταλ Τζένερ στην αντεπίθεση -Τι απαντά στο μπαρ που την εξέθεσε με την απόδειξη

Splashnews/Kένταλ Τζένερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο μίνι σίριαλ μας κρατά συντροφιά τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνιστές την προτελευταία στη σειρά Καρντάσιαν και το μπαρ Baby's All Right.

H ιστορία εν συντομία έχει ως εξής:

Η 21χρονη και εκατομμυριούχoς Κένταλ Τζένερ, αποφάσισε να νυχτοπερπατήσει με τις φίλες της στη Νέα Υόρκη. Για κακή της τύχη όμως, επέλεξε να πάει στο αρκετά δημοφιλές μπαρ της πόλης ονόματι Baby's All Right. Και λέμε για κακή της τύχη, αφού οι υπάλληλοι μαζί και οι εργοδότες, έσπευσαν να στιλιτεύσουν την τσιγκουνιά της.

Οι άνθρωποι του μπαρ, αποφάσισαν -για να τιμωρήσουν την κίνηση να μην αφήσει φιλοδώρημα- να βγάλουν φόρα μόστρα την απόδειξη της πληρωμής. Ετσι λοιπόν, το επόμενο πρωί, ανέβασαν τη φωτογραφία στο λογαριασμό του μπαρ στο Instagram, με τη λεζάντα «Μην ξεχνάτε το φιλοδώρημα στον Bartender»....Ωστόσο η νεαρή αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν πέρασε στην αντεπίθεση....

Δείτε τι απάντησε η Κένταλ Τζένερ στο μπαρ, στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ