Το 2022 η Toyota θα παρουσιάσει σούπερ ηλεκτρικό μοντέλο - iefimerida.gr

Το 2022 η Toyota θα παρουσιάσει σούπερ ηλεκτρικό μοντέλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παρουσίαση ενός ηλεκτρικού μοντέλου από την Toyota, την κορυφαία ιαπωνική και όχι μόνο αυτοκινητοβιομηχανία, είναι απλά θέμα χρόνου.

Έτσι, από το 2020 θα μπει στην ηλεκτροκίνηση με ένα EV με μπαταρία ιόντων λιθίου που θα έχει θεωρητική αυτονομία 300 χιλιομέτρων. Δύο χρόνια πάντως αργότερα, το 2022, αναμένεται ένα ακόμη ηλεκτρικό Toyota το οποίο θα βασίζεται μεν στο ίδιο πλαίσιο αλλά θα εξοπλίζεται με νέου τύπου μπαταρίες που θα εφοδιάζονται με καινοτόμους καταλύτες στερεού τύπου (αντί για υγρούς) για να διασφαλίζουν μεγαλύτερη ενεργειακή πυκνότητα.

Μάλιστα οι νέες μπαταρίες θα έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιαπωνικής εφημερίδας Chunichi Shimbun. Προς το παρόν πάντως η Toyota δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό επισήμως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ