Το «Καράτε Κιντ» επιστρέφει μετά από 30 χρόνια με τους ίδιους πρωταγωνιστές [εικόνες] - iefimerida.gr

Το «Καράτε Κιντ» επιστρέφει μετά από 30 χρόνια με τους ίδιους πρωταγωνιστές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην μικρή οθόνη θα μεταφερθεί η συνέχεια της αγαπημένης ταινίας μικρών και μεγάλων του 1984, Καράτε κιντ με πρωταγωνιστές τον «Ντάνιελ» και τον ξανθό «Τζόνι», οι οποίοι ήταν και στην πρώτη ταινία.

Αυτή τη φορά, η ταινία επιστρέφει με το όνομα «Cobra Kai», θα έχει 10 μισάωρα επεισόδια και θα μεταδίδεται μέσω του συνδρομητικού καναλιού YouTube Red.

Το «Καράτε Κιντ» επιστρέφει μετά από 30 χρόνια με τους ίδιους πρωταγωνιστές [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι αιώνιοι εχθροί στην ταινία και ηθοποιοί Ραλφ Μάτσιο και Γουίλιαμ Ζάμπκα θα ενσαρκώσουν ξανά τους ρόλους τους, ενώ στη σειρά θα παρουσιάζονται οι ζωές τους τριάντα χρόνια μετά την νίκη του Ντάνιελ εναντίον του Τζόνι στο τουρνουά καράτε του All Valley, με τον Τζόνι να βρίσκεται στην αφάνεια και προσπαθώντας να ανακάμψει ανοίγοντας ξανά την σχολή καράτε «Cobra Kai». Μαζί με αυτή αναθερμαίνεται και η έχθρα του με τον πετυχημένο πια Ντάνιελ, ο οποίος παλεύει για να διατηρήσει μια ισορροπία στην ζωή του χωρίς όμως πια την καθοδήγηση του μέντορά του, Μιγιάγκι.

Το «Καράτε Κιντ» επιστρέφει μετά από 30 χρόνια με τους ίδιους πρωταγωνιστές [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Και μπορεί οι δύο πρωταγωνιστές να ήταν εχθροί στην ταινία, αλλά στην πραγματικότητα έχουν παραμείνει φίλοι από τότε, ενώ σε δηλώσεις τους ανέφεραν με το νέο τους come back σκοπεύουν να προσελκύσουν την νέα γενιά του καράτε.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς, αλλά το σενάριο της γράφτηκε από τους Τζος Χελτν, Τζον Χούρβιτς και Χέιντεν Σλόσμπεργκ.

Το «Καράτε Κιντ» επιστρέφει μετά από 30 χρόνια με τους ίδιους πρωταγωνιστές [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Από την στιγμή που έμαθα για το πρότζεκτ, ήξερα πως έπρεπε να το αποκτήσω. Το Καράτε Κιντ έγινε αμέσως κλασσικό την δεκαετία του ’80 και έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό ακόμα και σήμερα», λέει η Σούζαν Ντάνιελς, επικεφαλής νέου προγράμματος στο YouTube που θα φιλοξενήσει το σίκουελ της ταινίας.

Το «Καράτε Κιντ» επιστρέφει μετά από 30 χρόνια με τους ίδιους πρωταγωνιστές [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Το «Καράτε Κιντ» επιστρέφει μετά από 30 χρόνια με τους ίδιους πρωταγωνιστές [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ο «Ντάνιελ» και ο «Γουίλιαμ» σήμερα

Φωτογραφίες: AP/ Wikipedia

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καράτε Κιντ ταινία σειρά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ