Απίστευτο: Εκανε τζόκινγκ και έσπρωξε γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Εκανε τζόκινγκ και έσπρωξε γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τρίχα γλίτωσε μία γυναίκα από τις ρόδες ενός λεωφορείου στο Λονδίνο, όταν έπεσε έπειτα από σπρώξιμο ενός άντρα που έκανε τζόκινγκ.

Η συγκλονιστική αυτή στιγμή μάλιστα έχει καταγραφεί σε βίντεο με τις αρχές να έχουν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον δρομέα.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, στη γέφυρα Putney του δυτικού Λονδίνου και όπως δήλωσε η αστυνομία, η 33χρονη γυναίκα είναι τυχερή που δεν τραυματίστηκε σοβαρά. «Το θύμα κινδύνευσε εξαιρετικά όταν δέχτηκε το χτύπημα στο δρόμο. Ήταν μόνο χάρη στην απίστευτα γρήγορη αντίδραση του οδηγού του λεωφορείου που δεν χτυπήθηκε από το όχημα», δήλωσε ο αστυνομικός Ματ Νόουλς.

Σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία, αμέσως μετά το λεωφορείο σταμάτησε και οι επιβάτες κατέβηκαν για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα η οποία έφερε ελαφρείς τραυματισμούς. Αξιωματικοί δήλωσαν επίσης, ότι ο δρομέας έτρεξε από την άλλη πλευρά της γέφυρας περίπου 15 λεπτά και το θύμα προσπάθησε να του μιλήσει, αλλά εκείνος «δεν την αναγνώρισε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λονδίνο τζόκινγκ σπρώξιμο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ