Αμπράμοβιτς-Ζούκοβα: Ζούσαν χωριστά από τα Χριστούγεννα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αμπράμοβιτς-Ζούκοβα: Ζούσαν χωριστά από τα Χριστούγεννα [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως μία μέρα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του Ρομάν Αμπράμοβιτς με την επί 10 χρόνια γυναίκα του Ντάσα Ζούκοβα.

Ήδη μερικοί έχουν προβλέψει πως θα είναι ένα από τα πιο ακριβά διαζύγια της ιστορίας με την Ντάσα να διεκδικεί εκατομμύρια δολάρια και πολλά ακίνητα.

Ωστόσο, σύμφωνα με άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον το ζευγάρι ζούσε χωριστά για αρκετό καιρό, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσουν και στα δύο τους παιδιά, τον Άαρον-Αλεξάντερ, 8 ετών, και μια κόρη, τη Λέα-Λου, 4 ετών.

Αμπράμοβιτς-Ζούκοβα: Ζούσαν χωριστά από τα Χριστούγεννα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φιλικό πρόσωπο της Ντάσα ανέφερε στην Daily Mail πως το ζευγάρι είχε χωρίσει από τα Χριστούγεννα και ουσιαστικά ζούσαν χωριστές ζωές το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

«Προφανώς ήταν ένας εφιάλτης γι΄αυτούς γιατί έπρεπε να το πουν πρώτα στα δύο παιδιά που είχαν αποκτήσει μαζί και μετά να το ανακοινώσουν και στα υπόλοιπα πέντε παιδιά που είχε αποκτήσει ο Αμπράμοβιτς με την Ιρίνα (την δεύτερη σύζυγό του)», ανέφερε το ανώνυμο πρόσωπο στο βρετανικό μέσο.

Πάντως, το πρώην, πλέον, ζευγάρι μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του. «Μετά από 10 χρόνια που είμαστε μαζί, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε, αλλά παραμένουμε στενοί φίλοι, γονείς και συνεταίροι στα πρότζεκτ που έχουμε αναπτύξει μαζί», ανέφεραν αρχικά.

Αμπράμοβιτς-Ζούκοβα: Ζούσαν χωριστά από τα Χριστούγεννα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Και συνέχισαν: «Δεσμευόμαστε να μεγαλώσουμε μαζί τα δύο παιδιά μας. Επίσης, συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε ως συνιδρυτές του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στη Μόσχα και του Πολιτιστικού Κέντρου στην Αγία Πετρούπολη».

Εν τω μεταξύ, ο επιχειρηματίας φαίνεται όλον αυτόν τον καιρό να μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Ρωσίας, Λονδίνου και ΗΠΑ, ενώ η Ντάσα βρισκόταν κυρίως στην Νέα Υόρκη, διασκεδάζοντας με διάσημους φίλους όπως την Κάρλι Κλος και την Κέιτι Πέρι.

Μάλιστα, η ίδια είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της τον Ιούνιο με φίλους, χωρίς να φοράει την βέρα της.

Αμπράμοβιτς-Ζούκοβα: Ζούσαν χωριστά από τα Χριστούγεννα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το ζευγάρι κανε μία απίστευτη χλιδάτη ζωή με τον Αμπράμοβιτς να διοργανώνει συνεχώς υπερπολυτελή πάρτι στο γιοτ του, αξίας ενός δισεκατομμυρίου.

Εκτός αυτού, Ρομάν και Ντάσα έκαναν συχνά διακοπές στην Καραϊβική, στο ιδιωτικό νησί Μπαρτς, όπου και πήγαιναν με το ιδιωτικό του Boeing, αξίας 55 εκατ. δολαρίων.

Αυτό που δεν είχε μείνει ασχολίαστο ήταν το απίστευτο δώρο που είχε κάνει ο Αμπράμοβιτς στην πρώην σύζυγό του, η οποία αγαπάει την ποδηλασία. Ο ίδιος, λοιπόν, της είχε αγοράσει ένα ποδήλατο κατά παραγγελία αξίας 15.000 δολαρίων.

Αμπράμοβιτς-Ζούκοβα: Ζούσαν χωριστά από τα Χριστούγεννα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Ζούκοβα, μεγαλωμένη στην Καλιφόρνια, πρωτοσυνάντησε τον Αμπράμοβιτς σε πάρτι παραμονής Πρωτοχρονιάς, το 2005, που διοργάνωσε ο επιχειρηματίας πατέρας της. Τότε ο δισεκατομμυριούχος Αμπράμοβιτς ήταν παντρεμένος με τη δεύτερη γυναίκα του, την Ιρίνα Βιατσεσλάβοβνα Μαλαντίνα, ενώ η Ζούκοβα εκείνη την εποχή διατηρούσε σχέση με τον Ρώστο τενίστα Μαράτ Σάφιν.

Αμπράμοβιτς-Ζούκοβα: Ζούσαν χωριστά από τα Χριστούγεννα [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ο Αμπράμοβιτς χώρισε από τη δεύτερη σύζυγό του το 2007 και έναν χρόνο αργότερα, το 2008, παντρεύτηκε τη Ζούκοβα, σε μια κλειστή γαμήλια τελετή. Μάλιστα, το ζευγάρι διατηρούσε κρυφό τον γάμο του για έξι ολόκληρα χρόνια, μέχρι το 2014, όταν η Wall Street Journal τον αποκάλυψε.

Αμπράμοβιτς-Ζούκοβα: Ζούσαν χωριστά από τα Χριστούγεννα [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμπράμοβιτς διαζύγιο επιχειρηματίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ