Μετά τη φορολαίλαπα στο Μαξίμου γράφουν τις εξαγγελίες που θα κάνει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ - iefimerida.gr

Μετά τη φορολαίλαπα στο Μαξίμου γράφουν τις εξαγγελίες που θα κάνει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ

Στην προσπάθεια μεταστροφής του αρνητικού κλίματος από την… φορολαίλαπα που θα πλήξει από φθινόπωρο αρκετές επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες εντάσσεται ο σχεδιασμός του Μαξίμου ενόψει ΔΕΘ.

Παρά το γεγονός ότι η συζήτηση, βρίσκεται ακόμη σε αρκετά πρώιμο στάδιο, ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να προχωρά σε παρεμβάσεις που αφορούν ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Γνωρίζοντας ότι ο Σεπτέμβριος παραδοσιακά αποτελεί «βαρόμετρο» για τις κυβερνήσεις, θέλουν η εμφάνιση Τσίπρα να σηματοδοτήσει «το σχέδιο για τη νέα μέρα».

Φοβούνται το δημοσιονομικό κόστος
Το μεγάλο στοίχημα βέβαια για το Μαξίμου, είναι ο πρωθυπουργός να μην φανεί ανακόλουθος παλαιότερων εξαγγελιών και σημερινών πράξεων- όπως συνέβη σε παλαιότερες εμφανίσεις του και ειδικά του 2014- γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για παροχές.

Και ενώ το ιδανικό για τους κυβερνητικούς θα ήταν να ανακοινωθούν μέτρα ελάφρυνσης ,έρχεται να τους κόψει τα φτερά ο βασικός παράγοντας, ονόματι… θεσμοί. Κατά συνέπεια, η όποια απόφαση θα πρέπει να συνάδει με την εξέταση πιθανού δημοσιονομικού κόστους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας ΔΕΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ