Σαμαράς: «Mας ζητούν περισσότερη ύφεση, παλεύω να το αποτρέψω» [βίντεο] - iefimerida.gr

Σαμαράς: «Mας ζητούν περισσότερη ύφεση, παλεύω να το αποτρέψω» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς με δραματικό τόνο περιέγραψε τις σκληρές διαπραγματεύσεις με τους δανειστές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μας ζητούν περισσότερη ύφεση και αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις να το αποτρέψει.

«Για πρώτη φορά γίνεται διαπραγμάτευση. Μας ζητούν περισσότερη ύφεση που η χώρα δεν αντέχει. Παλεύω και θα παλεύω με κάθε τρόπο για να το αποτρέψω», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εισερχόμενος στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς δεν απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και αποχώρησε προβληματισμένος από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο κ. Σαμαράς επέμεινε στην άρνησή του στο κόψιμο του 13ου και του 14ου μισθού, ενώ εξέφρασε και επιφυλάξεις για νέες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις. Ωστόσο, φαίνεται πως συζητά τη μείωση στον κατώτατο μισθό. Πάντως από το περιβάλλον του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, διέρρευσε πως δεν τέθηκε στην συζήτηση θέμα για το κόψιμο του 13ου και 14ου μισθού και αυτό διότι εδώ και δύο ημέρες η Τρόικα έχει συμφωνήσει στο να μην θιγούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ