Πυροβόλησε με καραμπίνα σε αστυνομικό τμήμα! - iefimerida.gr

Πυροβόλησε με καραμπίνα σε αστυνομικό τμήμα!

Πυροβόλησε με καραμπίνα σε αστυνομικό τμήμα!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στα Χανιά προκειμένου να συλλάβει έναν άνδρα που άνοιξε πυρ προς ένα αστυνομικό τμήμα με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν από τους αστυνομικούς.

Ο άντρας που τραυματίστηκε όπως αναφέρει το flashnews.gr είναι αστυνομικός που υπηρετεί στο τμήμα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία καθώς φέρει τραύματα στην ωμοπλάτη που όμως δεν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του.

Λίγο πριν τις 7:30 μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας ο δράστης φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έχουν φτάσει στην περιοχή αναζητούν το δράστη που παλαιότερα, με τον ίδιο τρόπο είχε ανοίξει πυρ, μέρα μεσημέρι έξω από το κτίριο της Νομαρχίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ