Οι τσάντες που έγιναν ανάρπαστες στα 90s ξαναέρχονται στη μόδα -Κάπου έχεις κι εσύ μία - iefimerida.gr

Οι τσάντες που έγιναν ανάρπαστες στα 90s ξαναέρχονται στη μόδα -Κάπου έχεις κι εσύ μία

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηδη από τα μέσα του 2016, οι συγκεκριμένες τσάντες έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Μόνο που τώρα, η παρουσία τους είναι άκρως ισχυρή.

Οι γυναίκες αγκαλιάζουν και πάλι εμβληματικές τσάντες μεγάλων οίκων που άφησαν εποχή και είναι πιο «επίκαιρες» και διαχρονικές από ποτέ. Οι επιδείξεις για τις δημιουργίες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα προετοίμασαν το έδαφος για την επιστροφή αυτής της τσάντας και την είδαμε σε διαφορετικές, ενδιαφέρουσες εκδοχές.

Το Pinterest (που αποτελεί «βαρόμετρο» για τις τάσεις που κυριαρχούν στη μόδα και όχι μόνο) δείχνει -βάσει των αναζητήσεων που γίνονται- ότι αυτή η τσάντα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον.

Το τελευταίο μάλιστα εξάμηνο οι αναζητήσεις έχουν αυξηθεί κατά 285%. Mια από τις «βασίλισσες» του street style στο Λονδίνο, η Adwoa Aboah έχει απαθανατιστεί πολλές φορές -και σε διαφορετικά events- να την κρατά. Κάτι παραπάνω θα ξέρει....

Δείτε τις τσάντες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσάντες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ