Κατερίνα Στεφανίδη: Τώρα σκέφτομαι το χρυσό στον... κλειστό στίβο - iefimerida.gr

Κατερίνα Στεφανίδη: Τώρα σκέφτομαι το χρυσό στον... κλειστό στίβο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μετά τον θρίαμβό της στο Λονδίνο, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη έκανε δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση.

«Τώρα σκέφτομαι το χρυσό στον κλειστό στίβο», είπε αρχικά, χαμογελώντας, η «χρυσή» Κατερίνα.

Και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το χρυσό μετάλλιο, αλλά και για το πανελλήνιο ρεκόρ. Κάναμε σωστά κάποια πράγματα και έτσι ήρθε το χρυσό. Το πιο δύσκολο άλμα ήταν στα 4,75 μ.».

Όσο για τη μεγάλη της αντίπαλο, τη Σάντι Μόρις, είπε: «Ξέραμε ότι δεν ήταν φέτος σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά ξέραμε ότι θα είναι η κυριότερη αντίπαλος. Όταν έριξε το 4,82 μ., σκεφτήκαμε ότι μου έδωσε την ευκαιρία, γιατί θα αναγκαζόταν να αφήσει αυτό το ύψος».

«Δεν καταλαβαίνω ακόμα σε ποιο επίπεδο έχω φτάσει. Ίσως να το συνειδητοποιήσω όταν τελειώσω την καριέρα μου. Σήμερα ήρθα εδώ χωρίς άγχος, για να τα κάνω όλα ήρεμα», κατέληξε η παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ