Μπορούν οι δυνατές φωνές κατά τη διάρκεια του σεξ να χαρίσουν πιο έντονους οργασμούς; - iefimerida.gr

Μπορούν οι δυνατές φωνές κατά τη διάρκεια του σεξ να χαρίσουν πιο έντονους οργασμούς;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωνές, βογγητά, μουγκρητά. Ίσως από πολλούς να μη θεωρούνται αποδεκτά, σέξι ή να μη νιώθουν άνετα με αυτα. Απ' ότι φαίνεται όμως, μπορούν να γίνουν το κλειδί για (πολύ) πιο δυνατούς οργασμούς.

Όταν η συζήτηση έρχεται στο θέμα «πόσο φωνάζουμε στο σεξ», υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ γυναικών και αντρών. Οι μεν γυναίκες είναι πιο ανοιχτές σε αυτό και τους βγαίνει πιο φυσικά, οι δε άντρες δε νιώθουν τόσο βολικά με αυτό. Πολλοί, μάλιστα, μπορεί να τη βγάζουν εντελώς στο μουγγό, χωρίς το παραμικρό «αχ».
Άλλοι ντρέπονται, σε άλλους φαίνεται «γυναικεία συνήθεια», άλλοι δεν θεωρούν οτι αυτό αυξάνει την ευχαρίστηση (είτε τη δική τους, είτε της συντρόφου τους). Ίσως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε και να αντιληφθούμε τη δυναμική που έχουν οι «θόρυβοι» στο σεξ, τόσο σε εμάς, όσο και στον πατρτενέρ μας.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, 66% των γυναικών βγάζουν κραυγές ή ήχους ευχαρίστησης κατά τη διάρκεια του σεξ για να βοηθήσουν το συντροφό τους να έρθει σε οργασμό και 87% το κάνουν για να ενισχύσουν την αυτοεκτίμηση του. Αρκετές μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι «φωνάζουν» τις στιγμές που βαριούνται ή έχουν κουραστεί ώστε να καλύψουν τα παραπάνω αρνητικά συναισθήματα.

H σεξολόγος Patty Brisben είναι κάθετα αρνητική με αυτή τη συνήθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ