«Ο θλιβερός λόγος για τον οποίο αναγκάστηκα να φορέσω ψεύτικο δαχτυλίδι αρραβώνων» - iefimerida.gr

«Ο θλιβερός λόγος για τον οποίο αναγκάστηκα να φορέσω ψεύτικο δαχτυλίδι αρραβώνων»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι από τους διαδικτυακούς φίλους της Mackenzi πίστεψαν ότι αυτή η φωτογραφία αφορά την ανακοίνωση της επισημοποίησης της σχέσης της. Ομως, η αλήθεια πίσω από αυτή είναι διαφορετική.

Η Mackenzi Guptill ξεκίνησε πρόσφατα να εργάζεται στην ρεσεψιόν ενός ξενοδοχείου και ήταν πολύ ευχαριστημένη με τον νέο ρόλο που ανέλαβε. Η διάθεση της όμως άλλαξε, όταν γνώρισε έναν μεγαλύτερο άντρα, που έμοιαζε, σύμφωνα με την ίδια, αρκετά φιλικός και ευγενικός.

Ο κύριος αυτός γοητευμένος από τη Mackenzi, της έκανε δώρο ένα βιβλίο και περνούσε τακτικά από το ξενοδοχείο, για να τη χαιρετήσει. Οταν οι συνεργάτες της την ρωτούσαν σχετικά με αυτόν τον άνθρωπο, εκείνη απαντούσε πως ήταν ένας κοινωνικός τύπος, που όμως δεν την έκανε ποτέ να αισθανθεί κίνδυνο ή φόβο.

Παρόλα αυτά, η γνώμη της για τον άγνωστο άντρα άλλαξε, όταν εκείνος προσπάθησε να «μπει» σε πιο προσωπικά στοιχεία της ζωής της και περισσότερο όταν έδειξε ότι δυσαρεστήθηκε με το γεγονός, ότι η Mackenzi διατηρούσε μια σχέση τριών χρόνων στην οποία είχε βρει την απόλυτη ευτυχία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ