Τσουκαλάς (ΣΥΡΙΖΑ): Εξαιρετική η άποψη να γίνεται με κλήρωση η επιλογή των σημαιοφόρων - iefimerida.gr

Τσουκαλάς (ΣΥΡΙΖΑ): Εξαιρετική η άποψη να γίνεται με κλήρωση η επιλογή των σημαιοφόρων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της κλήρωσης για την επιλογή σημαιοφόρων στο Δημοτικό.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσουκαλά, πρώην γ.γ. του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και πρώην βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ χαρακτήρισε «εξαιρετική την άποψη, αφού είναι όλοι ίσοι απέναντι στη σημαία, η επιλογή σημαιοφόρων να γίνεται με κλήρωση».

«Η σημαία είναι για τον καθένα που βρίσκεται σε μια σχολική τάξη», επέμεινε ο κ. Τσουκαλάς, φτάνοντας στο σημείο να πει για την παρέλαση ότι «η σημαία δεν είναι για να σ' τη δίνουν να κάνεις πέρα-δώθε».

Τα λόγια του στελέχους του κυβερνώντος κόμματος προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη, που ήταν επίσης παων στον ΣΚΑΪ. Έτσι, ο κ. Καραγκούνης κάλεσε την κυβέρνηση να καταλάβει ότι η σημαία είναι ύψιστη τιμή. «Δεν μπαίνει στον κλήρο η σημαία γιατί ευτελίζεται έτσι. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την εξίσωση προς τα κάτω», είπε ο κ. Καραγκούνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ