Η τρίτη θέση δεν πτόησε τον Γιουσέιν Μπολτ -Διασκέδασε σε γνωστό κλαμπ του Λονδίνου μέχρι το πρωί [εικόνες] - iefimerida.gr

Η τρίτη θέση δεν πτόησε τον Γιουσέιν Μπολτ -Διασκέδασε σε γνωστό κλαμπ του Λονδίνου μέχρι το πρωί [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πτοήθηκε ο Γιουσέιν Μπoλτ από την τρίτη θέση στον τελικό των 100 μ. ανδρών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου και μετά το τέλος του αγώνα φόρεσε τα καλά του και ξεφάντωσε στο Λονδίνο.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στον κοσμοπολίτικο κλαμπ «Τhe Box» στο Soho του Λονδίνου, όπου παλαιότερα από εκεί είχε περάσει ο πρίγκιπας Χάρι και άλλα αστέρια του Χόλιγουντ και του αθλητισμού.

Η τρίτη θέση δεν πτόησε τον Γιουσέιν Μπολτ -Διασκέδασε σε γνωστό κλαμπ του Λονδίνου μέχρι το πρωί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εχοντας κλείσει τραπέζι στα VIP, ο Γιουσέιν Μπολτ διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, παρ' όλο που Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη για εκείνον, καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα αγωνιστεί και στη σκυταλοδρομία στα 4Χ100.

Η τρίτη θέση δεν πτόησε τον Γιουσέιν Μπολτ -Διασκέδασε σε γνωστό κλαμπ του Λονδίνου μέχρι το πρωί [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπολτ επισκέπτεται το φημισμένο νυχτερινό κλαμπ του Λονδίνου, μιας και τον περασμένο Αύγουστο όχι μόνο είχε σπαταλήσει περίπου 12 χιλιάδες δολάρια στο «The Box», αλλά εθεάθη τότε να μπαίνει στο ξενοδοχείο του με 6 καλλονές.

Βίντεο από μία νύχτα στο The Box

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπολτ Λονδίνο ΚΛΑΜΟΠ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ