ΝΔ για Σκουριές: Η κυβέρνηση είναι εχθρός της ιδιωτικής πρωτοβουλίας - iefimerida.gr

ΝΔ για Σκουριές: Η κυβέρνηση είναι εχθρός της ιδιωτικής πρωτοβουλίας

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η κυβέρνηση Τσίπρα διαψεύδει διαρκώς με τις πράξεις της ότι είναι δήθεν φιλική στις επενδύσεις, όπως εσχάτως δηλώνει. Στην πραγματικότητα είναι εχθρός της ιδιωτικής πρωτοβουλίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει πως η κυβέρνηση συνεχίσει να υψώνει εμπόδια στην επένδυση στις Σκουριές, την οποία βάζει σε κίνδυνο με σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στην απασχόληση 1.200 εργαζομένων.

«Οι δουλειές και η ανάπτυξη γι' αυτούς δεν έχουν νόημα, μπροστά στις παρωχημένες ιδεοληψίες τους που κρατάνε την οικονομία αιχμάλωτη. Γι' αυτό είναι ανίκανοι να βγάλουν τη χώρα από την κρίση», συμπληρώνει η Πειραιώς.

Αφορμή για την κριτική της ΝΔ ήταν η απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη για προσφυγή στη διαιτητική διαδικασία στα τέλη Αυγούστου, μετά την συνάντηση που είχε με την διοίκηση της Ελληνικός Χρυσός.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Eldorado Gold, Τζορτζ Μπερνς δήλωσε στο Reuters ότι η εταιρεία δεν έχει λάβει καμία ειδοποίηση για τη διαδικασία διαιτησίας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ