Η Διαμαντοπούλου επιβεβαιώνει το «φλερτ» συνεργασίας με Βενιζέλο, Θεοδωράκη: Είναι ώρα να προχωρήσουμε - iefimerida.gr

Η Διαμαντοπούλου επιβεβαιώνει το «φλερτ» συνεργασίας με Βενιζέλο, Θεοδωράκη: Είναι ώρα να προχωρήσουμε

Διαμαντοπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σύμπτωση απόψεων με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Σταύρο Θεοδωράκη έκανε λόγο η Αννα Διαμαντοπούλου, επιβεβαιώνοντας το πολιτικό «φλερτ» και την προοπτική συνεργασίας.

Σε δηλώσεις στον ΣΚΑΪ, η πρώην υπουργός και στέλεχος της «Ωρας Αποφάσεων» τόνισε αναφερόμενη στα σενάρια συνεργασίας μεταξύ των τριών:

«Ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Θεοδωράκης και η Ώρα Αποφάσεων έχουμε έναν λόγο ο οποίος συμπίπτει». Πρόσθεσε δε ότι η πρόσκληση της ΔΗΣΥ προς το κόμμα ή το Ποτάμι «δεν πατάει κάπου γιατί προέκυψαν βαθύτατες διαφορές το τελευταίο διάστημα».

Η Αννα Διαμαντοπούλου προχώρησε μάλιστα ένα βήμα παραπάνω για την προοπτική της συνεργασίας; «Συγκλίνουμε και νομίζω ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε πιο συγκεκριμένη μορφή συζητήσεων. Νομίζω ότι ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος θα είναι καυτοί μήνες πολιτικά». Μάλιστα, αναφερόμενη στον Ευάγγελο Βενιζέλο η πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως κατά το πρόσφατο συνέδριο της ΔΗΣΥ «έγινε σαφές ότι δεν έχει κανέναν λόγο εκεί μέσα».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις φήμες πρότασης συνεργασίας της Ώρας Αποφάσεων προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν σημεία σύγκλισης με τη ΝΔ, συμπληρώνοντας όμως ότι σημεία σύγκλισης υπάρχουν με όλα τα κόμματα και πως «εκεί θα πρέπει να βασιστεί η επόμενη μέρα διακυβέρνησης της χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ