Αυγενάκης: Πολύ πιο στενή απ΄ ότι φανταζόμαστε, η σχέση Ρουβίκωνα- ΣΥΡΙΖΑ -Τι απαντάει η Κουμουνδούρου - iefimerida.gr

Αυγενάκης: Πολύ πιο στενή απ΄ ότι φανταζόμαστε, η σχέση Ρουβίκωνα- ΣΥΡΙΖΑ -Τι απαντάει η Κουμουνδούρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Ρουβίκωνας νομίζω, έχει πολύ πιο στενή σχέση απ’ ό,τι φανταζόμαστε, τελικά, με τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως υποστήριξε, αυτό διαπιστώνεται και από το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δεν απάντησε σε δύο επιστολές του προέδρου της ΝΔ για την ποιότητα του κοινοβουλευτικού έργου, αλλά έσπευσε να απαντήσει στο θέμα του Ρουβίκωνα με τρισέλιδη επιστολή.

Θα έχουμε κι άλλες κινήσεις σαν τη χθεσινή «επίσκεψη» στο σπίτι Μητσοτάκη

Παράλληλα ο κ. Αυγενάκης προέβλεψε ότι οι επιθέσεις του Ρουβίκωνα, όπως αυτή στο σπίτι του κ. Μητσοτάκη θα συνεχιστούν. Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Θα έχουμε κι άλλες κινήσεις όπως τη χθεσινή επίσκεψη στο σπίτι του κ.Μητσοτάκη.

Θα κάνουν κι άλλα ακτιβίστικα αλλά δεν τρομάζουμε κιόλας. Να μη νομίζουν ότι θα επιτρέψουμε αυτό το άβατο, αυτό το κρατίδιο, τα Εξάρχεια μέσα στο λεκανοπέδιο της Αθήνας γιατί κάποιοι έχουν αποφασίσει να κυκλοφορούν με καλάζνικοφ στα χέρια, τότε είναι βαθιά γελασμένοι.

Θα υπάρξει τάξη και θα επικρατήσει ο νόμος. Με τη ΝΔ δεν θα έχουμε κατάληψη κτιρίων, καταστροφές την ασυδοσία επειδή κάποιοι έχουν βρει πολιτικούς προστάτες».

Τέλος σημείωσε ότι «Η ΝΔ ζητά εκλογές, πολιτική αλλαγή και επιμένουμε και τώρα. Σε όλες τις μετρήσεις το 70% των πολιτών θέλουν την αλλαγή! Επιβεβαιώνεται η ΝΔ ότι σωστά, έναν χρόνο πριν, έβαλε το θέμα της αλλαγής».

Αν έκανε η ΔΑΠ όσα κάνει ο Ρουβίκωνας τι θα γινόταν;

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου ότι η κυβέρνηση κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι θέλει να επιβάλει δόγμα, ‘νόμος και τάξη’ ο κ. Αυγενάκης σημείωσε:

«Ποιόν ευσυνείδητο- νόμιμο πολίτη, ενοχλεί αυτό;΄Μόνο όσους κρύβονται πίσω από τη δήθεν ‘υπεράσπιση των ιδεών και των ελευθεριών’ καλύπτουν κινήσεις, όπως τον ‘Ρουβίκωνα’. Αν όσα έχει κάνει ο Ρουβίκωνας τα έκανε η ΔΑΠ τότε θα είχαμε την ίδια αντίδραση από τον Πρόεδρο της Βουλής και την αστυνομία. Γιατί αυτή η προνομιακή αντιμετώπιση σε πρόσωπα που δεν σέβονται τους νόμους».

Η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Οι δηλώσεις του κ. Αυγενάκη προκάλεσαν πάντως την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σχολίασε:

«Κάθε μέρα που περνά γινόμαστε μάρτυρες της απελπισμένης προσπάθειας της ΝΔ να αλλάξει την πολιτική ατζέντα. Τα άσφαιρα αντιπολιτευτικά της πυρά και ο διχαστικός της λόγος δεν μπορούν να κρύψουν την πολιτική γύμνια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του κ. Μητσοτάκη».

Aυγενάκης: Ξεπεράστε για μια φορά τον εαυτό σας, πείτε ότι είστε με τον Ρουβίκωνα

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήρθε η απάνητηση από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης στην ανάρτησή του με δηκτικό ύφος καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ έστω για μια φορά να ξεπεράσει τον εαυτό του και να πει ότι είναι με τον Ρουβίκωνα.

Είχε προηγηθεί η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τη ΝΔ ότι προσπαθεί να αλλάξει ατζέντα και πως με τον διχαστικό της λόγο δεν μπορεί να κρύψει την πολιτική της γύμνια.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη:

Πέστε ξεκάθαρα ότι είστε με τον Ρουβίκωνα. Θα είναι μια γενναία παραδοχή εκ μέρους σας. Ξεπεράστε για μία φορά τον εαυτό σας! pic.twitter.com/MgcLccTcau

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αυγενάκης ΣΥΡΙΖΑ Ρουβίκωνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ