Το (όχι και τόσο καλό) κοινό χαρακτηριστικό που μοιράζονται όσοι έχουν μπλε μάτια - iefimerida.gr

Το (όχι και τόσο καλό) κοινό χαρακτηριστικό που μοιράζονται όσοι έχουν μπλε μάτια

Φωτογραφία :Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κοινό μπορεί να έχουν η Αντριάνα Λίμα, η Στέλα Μάξγουελ, η Κάντις Σουάνπολ και η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα πέρα από το γεγονός, ότι πρόκειται για τέσσερα αγγελάκια της Victoria Secret που έβαλαν τη σφραγίδα τους στο χώρο της βιομηχανίας της μόδας και της ομορφιάς;

Κανείς θα σκεφτόταν με τη μια τις εξαιρετικές τους αναλογίες (αποτέλεσμα γονιδίων σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και συστηματική, αυστηρή γυμναστική) αλλά και την εξωτική τους ομορφιά, όμως ελάχιστοι θα επικεντρώνονταν στο χρώμα των ματιών τους.

Και τα τέσσερα σούπερμοντελ που προαναφέρθηκαν έχουν γαλανά και πολύ εκφραστικά μάτια, τα οποία σίγουρα εκτόξευσαν την καριέρα αλλά και τη δημοφιλία τους στα ύψη και έκαναν πολλές γυναίκες να αναρωτιούνται γιατί δεν είχαν την τύχη να είναι κι αυτές προικισμένες με αυτό το χαρακτηριστικό.

Διαβάστε περισσότερα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπλε μάτια έρευνα έρευνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ