Στην Ολλανδία έφτιαξαν σχολικό λεωφορείο με πετάλια [βίντεο] - iefimerida.gr

Στην Ολλανδία έφτιαξαν σχολικό λεωφορείο με πετάλια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απίστευτη ιδέα είχε ο εφευρέτης Τόμας Τολκαμπ, ο οποίος δημιούργησε ένα όχημα το οποίο μοιάζει με λεωφορείο, αλλά έχει πετάλια έτσι ώστε να πηγαίνουν με αυτό οι μαθητές σχολείο στην Ολλανδία.

Ο Τόμας που πήρε την ιδέα από ένα παρόμοιο μεταφορικό το οποίο χρησιμοποιούν οι τουρίστες για να δουν τα αξιοθέατα ενώ πίνουν μπύρα, θεωρεί πως είναι η καλύτερη λύση για όσους θέλουν να γυμναστούν στο δρόμο για το σχολείο.

Το ιδιαίτερο αυτό λεωφορείο απευθύνεται στους μαθητές από 4 εώς 12 χρονών, ενώ τα πετάλια «τροφοδοτούν» ένα ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο συνδέεται με τους τροχούς, επιτρέποντάς στους επιβάτες να ρυθμίσουν εκείνοι την πίεση που θα βάζουν στο πετάλι.

Στην Ολλανδία έφτιαξαν σχολικό λεωφορείο με πετάλια [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η μέση ταχύτητα του λεωφορείου είναι 16 χιλιόμετρα την ώρα και η τιμή του φτάνει περίπου στα 11 χιλιάδες δολάρια, ενώ είναι διαθέσιμο και σε πολλά χρώματα.

Μάλιστα, το όχημα περιλαμβάνει και προστατευτικό σε περίπτωση βροχής και ραδιόφωνο, έτσι ώστε η διαδρομή για το σχολείο να είναι όσο πιο ευχάριστη γίνεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεωφορείο Ολλανδία μαθητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ