Βενεζουέλα: Επέστρεψε σε κατ' οίκον κράτηση ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Αντόνιο Λεντέσμα - iefimerida.gr

Βενεζουέλα: Επέστρεψε σε κατ' οίκον κράτηση ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Αντόνιο Λεντέσμα

Διαδηλωτής κρατά εικόνες του Αντόνιο Λεντέσμα. AP Photo/Fernando Llano
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αρχές της Βενεζουέλας αποκατέστησαν το καθεστώς της κατ΄οίκον κράτησης για τον Αντόνιο Λέντεσμα, τον αντιπολιτευόμενο δήμαρχο του Καράκας, αφού τον συνέλαβαν την Τρίτη και τον οδήγησαν στη φυλακή.

Την ανακοίνωση έκανε σήμερα μέσω του Twitter η σύζυγός του. «Ενημερώνω τη χώρα ότι πριν από λίγα λεπτά, παραδόξως, οι πράκτορες της SEBIN έφεραν το Αντόνιο στο σπίτι μας. Επέστρεψε σε κατ’ οίκον κράτηση», έγραψε στο λογαριασμό του συζύγου της στο Twitter η Μίτζι Καπρίλες.

Mitzy. Informo al país que hace minutos sorpresivamente a Antonio lo trajo el SEBIN a nuestra residencia. Vuelve a la casa por cárcel.

Την περασμένη Τρίτη, η Καπρίλες είχε δημοσιεύσει βίντεο το οποίο έδειχνε πως οι πράκτορες της SEBIN πήραν «με γροθιές και σπρωξιές» τον σύζυγό της από το σπίτι τους.

Την Τρίτη ωστόσο συνελήφθη και μία ακόμα ηγετική μορφή της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, ο Λεοπόλντο Λόπεζ. Και οι δύο συλλήψεις έγιναν μόλις λίγες ώρες μετά τις αμφιλεγόμενες εκλογές στις οποίες προχώρησε ο Νικολάς Μαδούρο προκειμένου να αποκτήσει περισσότερες εξουσίες.

Βενεζουέλα: Επέστρεψε σε κατ' οίκον κράτηση ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Αντόνιο Λεντέσμα | iefimerida.gr 0

Ο Λεοπόλντο Λόπεζ και ο Αντόνιο Λεντέσμα, ηγέτες της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ