ΔΗΣΥ: Ρατσισμός η απόφαση της Κυβέρνησης να κόψει τα κινητά σε πρόσφυγες -Ντροπή - iefimerida.gr

ΔΗΣΥ: Ρατσισμός η απόφαση της Κυβέρνησης να κόψει τα κινητά σε πρόσφυγες -Ντροπή

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη για την «κατάπτυστη» όπως αναφέρει, απόφαση της κυβέρνησης «να κόψει» το κινητό τηλέφωνο σε πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο.

Η ανακοίνωση της ΔΗΣΥ

«Ο κατήφορος συνεχίζεται. Η δήθεν προοδευτική κυβέρνηση αφού δυσκόλεψε την πρόσβαση των παιδιών των προσφύγων στην εκπαίδευση τώρα αφαιρεί το δικαίωμα στους γονείς τους να κατέχουν κινητό τηλέφωνο.

Οι υπουργοί Παππάς, Σκουρλέτης και Τόσκας υπογράφουν την κατάπτυστη, και αντίθετη στο άρθρο 5Α του Συντάγματος, τροπολογία με την οποία πρόσφυγες, αιτούντες άσυλο και όσοι άλλοι αλλοδαποί δεν κατέχουν διαβατήριο δεν θα μπορούν να είναι συνδρομητές της ελληνικής κινητής τηλεφωνίας.

Επικαλούνται λόγους εθνικής ασφάλειας θυμίζοντας άλλες κοινοβουλευτικές δυνάμεις που ταυτίζουν τους πρόσφυγες με την τρομοκρατία.

Το μήνυμα της τροπολογίας είναι ρατσιστικό και απάνθρωπο. Η ψήφιση της θα είναι ένα ακόμη βήμα στον κατήφορο. Ντροπή!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ