Η σύντροφος του Ρονάλντο φωτογραφίζεται για εξώφυλλο περιοδικού λίγο πριν γίνει μητέρα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η σύντροφος του Ρονάλντο φωτογραφίζεται για εξώφυλλο περιοδικού λίγο πριν γίνει μητέρα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 23χρονο μοντέλο και σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού Hola! και μιλά για τον ερχομό του παιδιού της.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μπαμπάς του 7χρονου Cristiano Jr και των διδύμων Eva Maria και Mateo -τα δίδυμα παιδιά του ήρθαν στη ζωή του μέσω παρένθετης μητέρας-.

«Eίμαι «άνθρωπος της οικογένειας», αγαπώ τα παιδιά, τη φύση και τα ζώα. Μου αρέσει να περιβάλλομαι από ανθρώπους που με εμπνέουν για να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα και μου δίνουν καλή ενέργεια» δηλώνει το μοντέλο.

Η ίδια ξέρει να φροντίζει τον εαυτό της: αθλείται και ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. «Μου αρέσουν τα φυσικά προιόντα και αποφεύγω τα βαριά γεύματα. Δεν ακολουθώ κάποιο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. Πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς αυτές τις μικρές απολαύσεις;».

Είναι η πρώτη φορά που η Georgina μιλά για την εγκυμοσύνη της μιας και το ζευγάρι αποφεύγει τις δηλώσεις.

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφιση της συντρόφου του Ρονάλντο στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρονάλντο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ