Αμμουλιανή -Ο λιλιπούτειος παράδεισος με τις χρυσές αμμουδιές και τα γαλαζοπράσινα νερά - iefimerida.gr

Αμμουλιανή -Ο λιλιπούτειος παράδεισος με τις χρυσές αμμουδιές και τα γαλαζοπράσινα νερά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας καλοκαιρινός προορισμός που έχει κατορθώσει να κερδίσει την αγάπη εκατομμυρίων παραθεριστών από τη χώρα μας αλλά και το εξωτερικό και να μπει στην κορυφή των προτιμήσεων τους για τις ετήσιες αποδράσεις τους.

Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας συνδυάζεται αρμονικά με τους χαλαρούς ρυθμούς και το λιτό τρόπο ζωής σε ένα κομμάτι της χώρας μας που η φύση του φέρθηκε με ιδιαίτερη γενναιοδωρία: ζαφειρένια νερά, ατέλειωτες, τεράστιες λευκές και χρυσές αμμουδιές -άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο πολυσύχναστες -και μια απέραντη ακτογραμμή με πεύκα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα και φέρνουν στο νου κάτι εξωτικό και παραδεισένιο.

Το μέρος αυτό συγκλονίζει με την ομορφιά του και προσφέρει δεκάδες επιλογές σε όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ, την ηρεμία ή τη διασκέδαση, το νόστιμο, παραδοσιακό φαγητό της ελληνικής κουζίνας και το κάμπινγκ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και πού ακριβώς βρίσκεται η Αμμουλιανή στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμμουλιανή Χαλκιδική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ