Ο Μακρόν... αδημονεί για τη μεταγραφή Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν - iefimerida.gr

Ο Μακρόν... αδημονεί για τη μεταγραφή Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμάνουελ Μακρόν/ Φωτογραφία: Philippe Wojazer/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η μεταγραφή Νεϊμάρ να έχει μπλοκαριστεί προς στιγμή από την ισπανική Λίγκα, ωστόσο ο Γάλλος Πρόεδρος δηλώνει... φαν του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το Politico, ο Εμάνουελ Μακρόν σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασερ αλ Καλίφα – επιχειρηματία από το Κατάρ που απέκτησε τον ποδοσφαιρικό κολοσσό το 2011- του εξέφρασε την χαρά του για την ενδεχόμενη απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Στο περιθώριο φιλανθρωπικού event όπου βρέθηκαν οι δύο άντρες ο Μακρόν δήλωσε «Συγχαρητήρια. Καταλαβαίνω ότι είχατε κάποια καλά νέα» αναφερόμενος στην υπό συζήτηση μεταγραφή του Νεϊμάρ.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως έχει φανς στη γαλλική πολιτική σκηνή καθώς και ο Υπουργός Δημοσίων Εσόδων, Ζεράρ Νταρμανέν αδημονεί για την άφιξή του.

Μιλώντας σε γαλλικό ραδιόφωνο δήλωσε ότι «Αν όντως ο Νεϊμάρ έρθει στη γαλλική ομάδα, τότε ως Υπουργός Δημοσίων εσόδων καλωσορίζω τους φόρους που θα πληρώσει στη Γαλλία».

Ο Νεϊμάρ αναμένεται να γίνει ο πιο ακριβός παίχτης στην ιστορία, με την Παρί Σεν Ζερμέν να αναμένεται να δώσει 222 εκατ. ευρώ για να εξαγοράσει τη ρήτρα από τη Μπαρτσελόνα.

Αυτό θα υπερδιπλασιάσει την μέχρι τώρα μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση στην ιστορία, όταν η Μάντσεστερ πλήρωσε 105 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Πογκμπά από τη Γιουβέντους πέρυσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακρον Νεϊμάρ Παρί Σεν Ζερμέν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ