Γεωργιάδης: Εγώ σε ξέρω πολύ καλά και θα σε κλείσω φυλακή -Πολάκης: Ποιοι μιλούν για αριστεία - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Εγώ σε ξέρω πολύ καλά και θα σε κλείσω φυλακή -Πολάκης: Ποιοι μιλούν για αριστεία

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγριος καβγάς ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη ξέσπασε στη Βουλή.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο κ. Πολάκης απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ τους ρώτησε με τι βαθμό τελείωσαν το Λύκειο και μιλούν για αριστεία. Στη συνέχεια πραγματοποίησε σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο κ.Πολάκης, τον λόγο πήρε ο Αγδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε πολύ αυστηρό ύφος είπε «Εγώ σε ξέρω πολύ καλά και θα σε κλείσω φυλακή».

Γεωργιάδης: Σε ξέρω πολύ καλά και θα σε κλείσω φυλακή
«Ο φίλος σου έχασε 2,5 εκατ. ευρώ από την τροπολογία που σου χαλάσαμε» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης από τα έδρανα της αντιπολίτευσης απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ο οποίος βρισκόταν στα υπουργικά έδρανα.
«Στο χαλάσαμε. Κοίταξε με καλά Πολάκη, από εμένα δεν ξεμπλέκεις. Το παίζεις καθαρός, αλλά είσαι πολύ βρώμικος».
Μάλιστα του ζήτησε να καταθέσει το πτυχίο της ειδικότητάς του, ενώ απάντησε για τις σπουδές του.

Πολάκης σε βουλευτές της ΝΔ: Βγαίνουν και μιλάνε για αριστεία ποιοι σε ποιους;
«Βγαίνουν και μιλάνε για αριστεία ποιοι σε ποιους;» διερωτήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός και προχώρησε σε μια... απαρίθμηση των ακαδημαϊκών του επιτυχιών ώστε να πείσει ότι είναι ο πλέον αρμόδιος για να μιλά για θέματα αριστείας.

«Εγώ τελείωσα το Λύκειο με 20 και αποφοίτησα από την Ιατρική σε 6,5 χρόνια. Εσείς πόσα μόρια πήρατε στις Πανελλαδικές που μας μιλάτε για αριστεία; Ο Τζήμερος που βγαίνει και μιλάει έχει πάρει πτυχίο;», είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ