Θρίλερ με το αποτέλεσμα της συνάντησης με την τρόικα για απολύσεις-μισθούς - iefimerida.gr

Θρίλερ με το αποτέλεσμα της συνάντησης με την τρόικα για απολύσεις-μισθούς

Θρίλερ με το αποτέλεσμα της συνάντησης με την τρόικα για απολύσεις-μισθούς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 22.45 τη νύχτα αποχώρησαν από το Μέγαρο Μαξίμου οι επικεφαλής της τρόικα μετά την σύσκεψη που είχαν με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ,τον αντιπροέδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργο Κουτρουμάνη.

Οι εκπρόσωποι της τρόικαςπαρέμειναν δυόμισι ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου και αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις ενώ όπως είχε δηλώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος , ανοιχτά είναι δύο μεγάλα ζητήματα, που συνδέονται μεταξύ τους: οι εργασιακές σχέσεις και άρα οι αποδοχές στον ιδιωτικό τομέα και τα δημοσιονομικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να είμαστε απολύτως εντός στόχου το 2012, με δεδομένο ότι έχουμε καταγράψει ένα καλό αποτέλεσμα, εντός σχεδόν των προγνώσεών μας, ως προς τον δημοσιονομικό στόχο του 2011.

Οι τροικανοί ζητούν περικοπές δαπανών σε ασφάλιση, υγεία και άμυνα, καθώς και συγχώνευση και κατάργηση φορέων του δημοσίου, με ταυτόχρονες απολύσεις - εξπρές, υπαλλήλων, ακόμη και στο στενό δημόσιο τομέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ