Γιούνκερ: Εάν δεν συμμορφωθείτε οδηγήστε στην χρεοκοπία - iefimerida.gr

Γιούνκερ: Εάν δεν συμμορφωθείτε οδηγήστε στην χρεοκοπία

Γιούνκερ: Εάν δεν συμμορφωθείτε οδηγήστε στην χρεοκοπία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στέλνει ένα ακόμα ένα τελεσίγραφο, απειλώντας με χρεοκοπία αν η Ελλάδα δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, προειδοποιώντας μάλιστα ότι το νέο πρόγραμμα βοήθειας προς την χώρα μας δεν θα δοθεί με κάθε κόστος .

Ο Γιούνκερ σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Spiegel που προδημοσιεύει το πρακτορείο Dow Jones Newswires αν η Ελλάδα αποτύχει να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις τότε δεν θα πρέπει να περιμένει πράξεις αλληλεγγύης από τους άλλους, υπογραμμίζει. «Αν πούμε ότι τα όλα πάνε στραβά στην Ελλάδα, τότε δεν θα υπάρξει νέο πρόγραμμα, αυτό σημαίνει ότι τον Μάρτιο θα έχουμε χρεοκοπία».

Ο επικεφαλής του Eurogroup τονίζει ότι στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων είναι σαφές ότι η Ελλάδα δεν έχει τηρήσει τα συμφωνηθέντα αλλά εκτιμά πως το ενδεχόμενο μιας χρεοκοπίας, θα δράσει πιεστικά για τους Έλληνες, ώστε να εργαστούν σε τομείς που αυτή την στιγμή παραλύουν.«Η Ελλάδα θα πρέπει να ξέρει ότι δεν θα υιοθετήσουμε πιο χαλαρή στάση στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ