Ο λόγος που σε αποφεύγει όταν θέλεις να κάνετε σεξ - iefimerida.gr

Ο λόγος που σε αποφεύγει όταν θέλεις να κάνετε σεξ

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν γίνεται συζήτηση για το σεξ δεν είναι λίγοι εκείνοι που τολμούν να παραδεχτούν, ότι όχι απλά δεν το απολαμβάνουν συχνά αλλά το αποφεύγουν, ακόμα και όταν βρίσκονται σε μια σχέση και μάλιστα για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Ναι πολύ καλά διάβασες! Η ερωτική πράξη αποτελεί απόλαυση, αλλά υπάρχουν ζευγάρια που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη σεξουαλική τους ζωή, ενώ η μεταξύ τους σχέση δηλώνουν πως είναι απόλυτα υγιής.

Αν αυτό σου μοιάζει εξωπραγματικό, παράλογο, μη φυσιολογικό ή εύχεσαι να μην σου τύχη ποτέ, ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει.

Το συγκεκριμένο ζήτημα αποφάσισε να εξέτασει ο ψυχίατρος Σερβίν Ασάρι του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, ο οποίος έχει ασχοληθεί σε βάθος με την ανθρώπινη συμπεριφορά και έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η σεξουαλική πράξη ασκεί μεγάλη επιρροή σε πολλές πτυχές του well-being: είναι μια από τις βασικότερες φυσιολογικές ανάγκες, τροφοδοτεί την ταυτότητά μας και αποτελεί βασικό στοιχείο της κοινωνικής μας ζωής.

O λόγος για τον οποίο σε αποφεύγει όταν θέλεις να κάνετε σεξ στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεξ σχέσεις ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ